Skip to content

Aktuelle kurser

Kurser på Vækstcenteret: Du kan finde Vækstcenterets program på Vækstcenterets hjemmeside: vækstcenteret.dk. Programmet kommer midt december.Tilmeldingsfrist 15. januar. Man kan også tilmelde sig i løbet af foråret. De første tilmeldte får først plads.

Tantra – en introduktion. Det næste kommer 13.+14. juni 2020. Intro-kurserne er for par, som ikke før har fået tantraundervisning på Vækstcenteret.

For deltagere her vil der fremover være en åben dør til tantraundervisningen på Vækstcenteret, ligesom der er både for de, som har været på et af de seks introkurser fra 2016 og frem, og for alle “gamle” tantrakursister. Man kan derfor efter et introkursus melde sig på et af de åbne tantrakurser for par eller enegængere, som vil blive holdt ca. en gang om året indtil videre, med færre deltagere.

24.-26. april 2020:  Tantra – en regnbue. For LGBT kærlighedspar. Nye, der ikke før har fået tantra-undervisning her, er velkomne.

13.+14. juni 2020: Tantra – en introduktion.  For par, der ikke før har fået tantra-undervisning  på Vækstcenteret.

11.-13. september 2020: Tantra og  meditation. For par, som før har fået undervisning af Jes og Neel.

24.-27. september 2020: Tantra med eros og emotion. For par, som før har fået undervisning i Vækstcenterets tantra. (Den årlige åbne dør).

27.-29. november 2020: Tantra for enegængere. Nye, som ikke før har fået tantra-undervisning her, er velkommne.

Se også kropskultur.dk (Tantra med Sonaya Norlin og Nikolej Foged – København).

torunnschei.dk (tantra med Torun Schei og Karsten Skipper – Århus).

familieopstiller.dk  med Doris Fischer og Jens Thordal – Djursland).

 

 

 

Vækstcentertantra.dk med liste med 20  tantra- superviserede undervisere og terapeuter.